SMASH GYM

 
Resultat, gemenskap och glädje

Smash gym är designat för att motivera och inspirera till utveckling och välmående. Målet är att vi ska kunna bidra både till en allsidig träning för fritidsmotionären och en mer riktad träning för den som önskar. Med en yta på 800m2, en takhöjd på 4 meter och stora glaspartier med utsikt över hallen upplevs gymmet luftigt och rymligt. Utrustningen från Italienska PANATTA är modern och framtagen för bästa möjliga komfort för dig som utövare bland annat genom att sitsar och kuddar på maskinerna är framtagna i samma fabrik som Ferrari gör sina säten.

 

Vi erbjuder olika upplägg för gymkort. Är du intresserad av att prova är du välkommen in på bemannade tider och prova kostnadsfritt en gång, kom in i shoppen så registrerar vi dig och fixar access.

 

Det finns även möjlighet att delta på pass hos oss, exempelvis Tabata, cirkelträning mm. Mer information hittar ni under fliken ”gruppträning” här ovan och på vår instagram @smashkumla där vi uppdaterar frekvent, men ni är såklart alltid välkomna att höra av er till oss (se kontakta oss) eller titta in till oss i hallen under bemannade tider.

Vårt val av maskiner:

Panatta är ett välkänt namn inom fitnessbranschen, känt för att tillverka högkvalitativ gymutrustning som kombinerar innovation, hållbarhet och prestanda. Med en historia som sträcker sig över sex decennier, har Panatta etablerat sig som en ledande leverantör av fitnesslösningar, som vänder sig till både kommersiella gym och hemmaträningsentusiaster. Företaget lägger stor vikt vid hur deras maskiner upplevs av användarna och det passar målbilden som smash har för att skapa ett så bra gym som möjligt. Utrustningen är designad med användarvänliga funktioner, justerbara inställningar och ergonomisk design. Detta fokus på användbarhet förbättrar den övergripande träningsupplevelsen, vilket gör Panatta-utrustning lämplig för användare på alla träningsnivåer.