Golflounge i toppklass

Spela golf på samma banor som proffsen, tävla med kompisar i olika lekar eller träna ”på rangen” inför kommande utesäsong. Foresight Sport är en av två världsledande företag inom golfsimulering och hos oss finns nu möjligheten att spela på deras GC Hawk modell. Den är takmonterad och anses vara utrustad med det bästa systemet för att läsa av spel inomhus. Programvaran är fylld med roliga funktioner som passar såväl rutinerad som oerfaren.

Program och system

Foresight GC HAWK – Den ultimata simulator upplevelsen.
”Hawken” mäter, som namnet antyder, slaget ovanifrån. Med hjälp av fyra stycken höghastighetskameror och fyra infraröda sensorer mäter den både bollen och klubban för ett så nära som möjligt perfekt resultat.

Med två stora ytor för bollplaceringen tillåter Hawken spel från både höger och vänsterspelare utan att behöva ställa om eller ändra något manuellt.

Självklart mäter den alla dina klubbor från drivern hela vägen ner till puttern.

FSX Play – Här kan du spela på olika banor i världen.
Med en nyligen släppt uppdatering på före detta FSX 2020 så har grafiken och användarvänligheten höjts avsevärt i den nya programvaran FSX Play. Med samma knivskarpa avläsning av slagen tillsammans med den nya realistiska grafiken så blir spelupplevelsen väldigt nära en vanlig runda på hemmaklubben.

FSX Pro – Optimerat för coaching och utprovning av klubbor.
FSX Pro är ett verktyg för att förbättra ditt spel och ta reda på om klubban du har eller ska köpa passar dig och ger optimala resultat. Oftast använd tillsammans med en coach men går även att utnyttja själv om man har lite koll sen tidigare.

FSX Live – Skapa ditt inlogg
Här kan du skapa ett inlogg för att få tillgång till tävlingar och hålla koll på hur mycket du tränat, bästa resultat osv.

Foresight Fairgraound

Tänk dig 5-kamp på Liseberg fast med golfklubbor. Här kan du tävla med familjen, golfare eller ickegolfare spelar ingen roll. Alla kan ha roligt oavsett nivå. (se bilder längre ner)

 

Priser

Priser varierar beroende på tid och dag, se och boka på MATCHi

  • 60 min 200 - 300kr

Övrigt

  • Använd endast rena bollar utan markerade sträck eller prickar
  • Bollar & annat finns att köpa i shoppen