Event

Företagsevent, kompishäng eller träningshelg – vi utformar efter era önskemål.

Event på Smash är för oss ett brett utbud av olika aktiviteter som skapar glädje, gemenskap och möjlighet till utveckling. Här på smash har vi flera modeller av framtagna tävlingar och samkväm som kan vara starten på fredagskväll med kompisgänget eller ett söndagsnöje med släkt och familj. Padel, golf, biljard, pingis, prickskytte i innebandy är alla aktiviteter som kan ingå i en trekamp som avslutningen för fotbollslaget eller en kickoff för att stärka ett arbetslag.

 

Hör även av er till oss om ni har andra idéer av aktiviteter så försöker vi skräddarsy paket efter era önskemål. Kontakta oss gör ni genom att mejla, skriva på instagram eller komma till hallen under bemannade öppettider. Se ”kontakta oss” för uppgifter gällande mejl samt meddelanden på sociala medier. Annars kan ni komma till hallen under bemannade öppettider så svarar vi gärna på frågor eller ger en rundvandring av lokalerna.

 

Håll utkik på våra sociala medier (@smashkumla) för löpande event såsom americanos, frukostpadel och höstlovsträning för tävlingsgolfare.