Gruppträning

Träning i grupp är roligt, jobbigt och effektivt. Passa på att samla inspiration från övningarna och ta med till din egen träning, få energi från de andra deltagarna och uppnå dina tränings-mål med hjälp av våra duktiga och peppande instruktörer. Hos oss på Smash kan du träna cirkelträning (inne på gymmet) och Tabata och Yinyoga  (i pass-rummet).

Cirkelträningen på Smash är ett tidseffektivt sätt att få träna upp den allmänna styrkan i hela din kropp. Här får du prova på övningar som är bra för alla kroppens muskelgrupper och övningarna går att anpassa till olika nivåer av erfarenhet till styrketräning.

Tabata är en populär träningsform som skiljer sig lite från den traditionella gymträningen. I tabata utför du en station i intervaller av 20 sekunder arbete följt av 10 sekunder vila i totalt fyra minuter. De korta tränings- och viloperioderna skapar en intensiv träning som förbättrar både styrka och kondition

Yinyoga kan praktiseras av alla och är ett bra komplement till annan träning och särskilt bra för dig som är stel i kroppen. Fokus under passet är kroppens bindväv istället för muskler. Du utför positioner en längre stund sittande eller liggande på yogamatta. Yinyoga mjukar upp kroppen och fyller den med ny energi.

Vill man delta i gruppträning på SMASH så finns det två alternativ att välja på. Antingen bokar man och betalar för enstaka pass, eller så köper man medlemskap för en längre period och på så sätt blir det billigare per pass man deltar på. För löpande uppdatering av passtider kan ni klicka på den högra ikonen här under.

 

Ni som har gånger kvar på era befintliga klippkort får såklart använda dem som betalning tills de är förbrukade (tänk på att giltighetstiden på dem är ett år från köptillfället). Ni som har klippkort bokar som innan via DM på Instagram tills det är förbrukat.