SMASH GYM

Resultat, gemenskap och glädje

Smash gym är designat för att motivera och inspirera till utveckling och välmående. Målet är att vi ska kunna bidra både till en allsidig träning för fritidsmotionären och en mer riktad träning för den som önskar. Med en yta på 800m2, en takhöjd på 4 meter och stora glaspartier med utsikt över hallen upplevs gymmet luftigt och rymligt. Utrustningen från Italienska PANATTA är modern och framtagen för bästa möjliga komfort för dig som utövare bland annat genom att sitsar och kuddar på maskinerna är framtagna i samma fabrik som Ferrari gör sina säten.


Vi erbjuder olika upplägg för gymkort. Är du intresserad av att prova är du välkommen in på bemannade tider och prova kostnadsfritt en gång, kom in i shoppen så registrerar vi dig och fixar access.


Det finns även möjlighet att delta på pass hos oss, exempelvis Tabata, cirkelträning mm. Mer information och upplägg hittas på vår instagram @smashkumla där vi uppdaterar frekvent, men ni är såklart alltid välkomna att höra av er till oss (se kontakta oss) eller titta in till oss i hallen under bemannade tider.

Medlemskap i gym

Priser

Autogiro

  • Bundet 379 kr/mån
  • Obundet 479 kr/mån

Kontant

  • Årskort 4500 kr
  • Kvartalskort 1400 kr
  • 1 månad 499 kr
  • Dagsgym 120 kr

Pensionär (förmiddag 07-13) ej helger eller röda dagar

  • Årskort 2500 kr

Vår maskinpark:

Panatta

6 decennier av historia på samma plats i alla år.

Panetta etablerades med en hållfasthet att skapa värde för framtiden. Tillverkad i Italien är design, erfarenhet, perfekt ledbiomekanik, teknologi och hög kvalitet en del av Panattas DNA.
Panetta erbjuder det bredaste och mest kompletta sortiment på marknaden för alla olika sektorer, åldrar och typer av träning.